Søg
Close this search box.

Om Os

LAB 57 er Eksperter

Kontakt os gerne - vi er til for at hjælpe dig.

LAB57 - AgeSmarter™

LAB57 har en mission om at forbedre menneskers livskvalitet. Vi ønsker at udsætte de svagheder, der kommer i takt med kroppens naturlige aldring. Vi vil ikke love nogen evigt liv, men tilbyde produkter, der udskyder eller forsinker kroppens aldringsprocesser. Bygget på forskning, videnskab og teknologi. Det er det, vi mener med AgeSmarter™.

Kvalitet Gennem Videnskab

Vi står på et solidt grundlag af videnskab. Vi vil kun tilbyde produkter, som vi selv kan teste, så vi er sikre på en høj, ensartet kvalitet. Vi vil kun tilbyde produkter, vi selv vil bruge. Produkter, vi har tillid til og vil anbefale vores nærmeste. Derfor bruger vi mange ressourcer på at teste de produkter, vi tilbyder.

Kvalitet, Troværdighed Og Transparens

Vi ved, vi skal gøre os fortjent til din tillid. Derfor råder og vejleder vi med fokus på det hele menneske og besvarer de spørgsmål, du har, ud fra vores lægefaglige og bioteknologiske viden. Sundhedsfaglige løsninger som f.eks. kosttilskud kræver troværdighed, og vi møder rigeligt med aktører, som har svært ved at leve op til deres løfter. Hos LAB57 bygger vi vores troværdighed op om åbenhed, transparens og produkter med dokumenteret kvalitet.

LAB57 Betyder Laboratorietestet Og Dansk

Faktisk tager første del af vores navn, LAB57, udgangspunkt i vores kliniske, videnskabelige tilgang med produkter, der er testet i et laboratorium. Den anden halvdel af navnet er lånt fra den 57. breddegrad, hvor Aalborg ligger, og det markerer vores danske oprindelse og tilhørsforhold. Fordi vi lægger vægt på den tryghed, det giver vores kunder, at vores produkter er godkendt under dansk lovgivning. LAB57 er et 100 % danskejet selskab.

Hvorfor så fascineret af NMN, NAD og NR?

Interview: Læge John Hyltoft, der startede LAB 57, har i en årrække undersøgt, hvordan specifikke præparater kan forsinke vores aldringsproces

”Jamen, det har jeg da aldrig fejlet før”

– denne bemærkning har Aalborg-lægen John Hyltoft, ofte mødt. Den kommer fra patienter, der har opsøgt ham i forbindelse med sygdomme, som er opstået i takt med, at de er blevet ældre. ”Det har gjort mig mere bevidst om kroppens aldring – og at jeg selv bliver ældre. Og jeg ønsker at minimere risikoen for, at jeg bliver syg – og om muligt leve længere. Det var det, der fik mig til at starte LAB 57”, fortæller John Hyltoft.

Kroppens potentiale

”Som læge har jeg gennem flere år interesseret mig for at behandle eller at forebygge sygdomme ved at påvirke og styrke kroppens evne til at udnytte sit fulde potentiale, og jeg har særligt fulgt forskningen i, hvad der sker med vores krop, når vi bliver ældre. Samtidig har jeg gennem min dagligdag som læge kunnet udbygge min viden om aldringsprocesser”, konstaterer John Hyltoft og tilføjer: ”Siden jeg var medicinsk student på Aarhus Universitet, har jeg opsøgt viden om de energiprocesser, der sker i kroppens celler. Forskning har i de seneste år vist, at det med al sandsynlighed lader sig gøre at optimere og påvirke kroppens aldringsprocesser ved hjælp af stoffer som NAD, NMN og NR”

Sund skepsis

”Jeg ville gerne selv begynde at indtage NR og Resveratrol, men da jeg fra naturens side er udstyret med en vis portion sund skepsis, stolede jeg ikke på, at de præparater, der sælges fra udenlandske hjemmesider, også indeholder det, der står på mærkaten. Derfor bestilte jeg nogle NMN- og NR-præparater hjem fra forskellige producenter og fik dem analyseret. Disse test afslørede desværre, at min skepsis var berettiget. Ikke alle præparater opfyldte det, der stod på mærkaterne. Så jeg besluttede at starte en virksomhed, der kan tilbyde et troværdigt produkt, som jeg personligt kan stå inde for, og som jeg selv vil indtage – med sikkerhed for at produktet er virksomt, sikkert og uden skadelige substanser”, slutter John Hyltoft.

Folkene bag LAB57

John Hyltoft

John Hyltoft, læge

CEO and CoFounder LAB57
Cand.Med. fra Aarhus Universitet, 2008. Speciallæge i almen medicin. Driver lægeklinik i Aalborg med 4.500 tilknyttede patienter. Som læge interesserer jeg mig for at behandle og forebygge sygdomme ved at styrke kroppens biologiske potentiale. De seneste års forskning viser, at det med al sandsynlighed lader sig gøre at påvirke kroppens aldringsprocesser med NAD, NMN og NR. Jeg møder ofte mennesker med sygdomme, der opstår i takt med at kroppen naturligt svækkes af aldring. Jeg bliver selv ældre og vil gerne minimere risikoen for selv at blive syg. Desværre var NAD-, NMN- og NR-præparater kun tilgængelige fra udlandet. Jeg købte fra forskellige producenter og fik præparaterne testet i et laboratorium. Det viste sig, at flere af dem ikke indeholder det, de skriver på etiketten. Nogle af dem indeholder endda foruroligende mængder tungmetaller. Derfor startede jeg LAB57, som tilbyder troværdige, laboratorietestede produkter, som jeg kan stå inde for som læge. Som jeg selv vil tage, og som jeg kan tilbyde familie og venner med sikkerhed for, at de er virksomme, sikre og fri for skadelige substanser.

Thomas

Thomas Nymann, forsker

Chief Science Officer, M.Sc. and CoFounder
Cand.Scient., civilingeniør i bioteknologi med specialisering i molekylærbiologi og cannabionider. Ansat som PhD-student ved Aalborg Universitet.
Jeg har i mange år været fascineret af, hvor finjusteret hele den menneskelige organisme er. Selv den mindste biologiske ubalance kan have store konsekvenser for vores ve og vel. Mine samtaler med John har ofte handlet om aldring, epigenetik og lignende. Han introducerede mig for forskningen i aldring og aldersrelaterede symptomer og tilstande – herunder kronisk inflammation – og forbedringen heraf ved indtag af NAD, NMN og NR. Det overraskede mig, hvor lavt kendskabet er til især NR og NMN, da begge stoffer er en afart af vitamin B3 (niacin), som i mange år har været brugt bl.a. mod aldersrelaterede sygdomme. Den danske lovgivning for kosttilskud er skrappere end i de fleste andre lande. Med min laboratorieerfaring inden for avancerede analysemetoder har jeg kontrolleret flere udenlandske præparater. De fleste var ikke tilfredsstillende. Der er behov for sikre og virksomme produkter på markedet. Derfor er jeg med i LAB57.

Louise Mortensen

Sales Koordinator
Jeg er fascineret af produkter, der kan bremse aldringsprocesserne i kroppen og dermed give mennesker en bedre livskvalitet længere. Den type produkter vil jeg gerne udbrede, og jeg er stolt over at være en del af LAB57 og vores kerneværdier om høj kvalitet, troværdighed og transparens.

Vi ønsker at være kundernes foretrukne leverandør i et marked, som er præget af uigennemsigtighed og salg fra lande med ringere kontrol og mindres striks lovgivning end den vi har i Danmark. Med høj kvalitet, transparens og troværdighed.