Søg
Close this search box.

Salgs- og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser for LAB57.dk

LAB57.dk ® og dermed forbundne rettigheder ejes af LAB57 aps – Bygaden 20A- ​9000 Aalborg – Danmark

Priser

Afgivelse Af Ordre

Kontrakt/Faktura

Når man som kunde handler på webshoppen på LAB57.dk modtager man et autosvar, hvoraf det fremgår hvad der er bestilt, leveringsadresse og alle personoplysninger. Herefter behandler LAB57.dk ordren. Når ordren bliver sendt, vil de originale data/kvittering blive sendt sammen med ordren. Dette vil gælde som dokumentation for ordren.

Betaling

LAB57.dk modtager betaling med VISA, Mobilepay, Mastercard. Når der handles på vores shop krypteres alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen. Betalingen vil i overensstemmelse med dansk lovgivning først blive trukket i det øjeblik din/dine ordre sendes.

Levering

Vi leverer typisk indenfor 2-5 hverdage. Op til en weekend eller helligdage kan leveringstiden blive længere.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos leverandører til LAB57.dk.

Hvis din pakke skulle blive sendt retur til os, så sender vi gerne produktet igen mod et gebyr på 130 kr. Dette dækker udgifter til returfragt til vores lager, samt udgifter til ny fragt.
Ved annullering af allerede leveret ordre fratrækkes et ekspeditionsgebyr på 75 kr.
Ved køb over 1000 kr. er din ordre uden fragt og ekspeditionsomkostninger, altså så er der tale om fri levering.

Ved køb under 1000 kr. vil der blive tillagt et gebyr på 59 kr., som dækker fragt og ekspeditionsomkostninger.

Derudover vil man have mulighed for at få leveret købet på sin hjemmeadresse mod et tillagt fragtgebyr på 69 kr.


Vi gør opmærksom på at der ikke kan afhentes varer på vores adresse i Aalborg, da produkterne bliver sendt af et eksternt firma.

Aldersgrænse

Forudsætningen for at kunne købe LAB57.dk -produkter og handle fra LAB57.dk er at du er fyldt 18 år.
Det er ligeledes kundens ansvar at opgive korrekte oplysninger i forbindelse med bestillingen.

Kvalitetsgaranti

Hvis et af vores produkter mod forventning ikke skulle leve op til dine forventninger, beder vi dig sende varen retur til os. Produktet vil derefter blive brugt til kvalitetskontrol og fremtidige produktforbedringer. LAB57.dk giver yderligere en 30-dages tilfredshedsgaranti – Hvis du ikke er tilfreds med din LAB57.dk ordre, skal du blot kontakte LAB57.dk inden for 30 dage fra købsdatoen for at få fuld refusion.

Reklamationsret

Som kunde har du ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede, da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette som udgangspunkt ske indenfor 1 måned efter at du har opdaget en fejl eller mangel ved din vare.*** Hvis produktet viser sig ikke at være defekt, men derimod blot brugt op, vil der ikke gives kompensation. Produktet vil, hvis ønsket, blive sendt retur til kunden

Fortrydelsesret

Du har som kunde altid 14 dages fortrydelsesret på varer købt hos LAB57.dk. Efter meddelt brug af fortrydelsesretten skal varen returneres indenfor 14 dage. Bemærk, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb. Alle returneringer skal accepteres af LAB57.dk inden varerne sendes retur. Du bedes derfor kontakte kundeservice, inden du returnerer varerne. Der skal vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse, samt registrerings- og kontonummer til den bankkonto, hvortil vi skal refundere beløbet. Varen skal sendes til LAB57.dk senest 14 dage efter du har modtaget den. Du vil modtage pengene senest 20 dage efter returnering af varen, såfremt varen fremstår i oprindelig stand.

Ansvarsfraskrivelse

LAB57.dk er ene og alene forhandler af kosttilskud. Alt materiale samt information på LAB57.dk er blot videreformidling af information fra forskning, studier, journalistik samt erfaringer fra brugere i hele verden.